Darien Sills-Evans
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2010 Menedżer (gościnnie)
8.0 2009 Menedżer (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Menedżer (gościnnie)
7.8 2006 Menedżer (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Menedżer (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Menedżer (gościnnie)
6.3 1996 Menedżer (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Menedżer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Darien Sills-Evans filmy Darien Sills-Evans najlepsze filmy Darien Sills-Evans zdjęcia Darien Sills-Evans galeria Darien Sills-Evans biografia Darien Sills-Evans nominacje Darien Sills-Evans nagrody i wyróżnienia Darien Sills-Evans filmografia Darien Sills-Evans aktor Darien Sills-Evans scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.