Daria Nicolodi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1998 Madre di Angela
6.8
Przygody Syrenki
Sirenetta innamorata, Una
1990
9.0 1982 Margherita
8.0 1981 Moglie di Gildo
0.0
Własność nie pochodzi już z kradzieży
Proprieta non e piu un furto, La
1973
0.0 1972

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daria Nicolodi filmy Daria Nicolodi najlepsze filmy Daria Nicolodi zdjęcia Daria Nicolodi galeria Daria Nicolodi biografia Daria Nicolodi nominacje Daria Nicolodi nagrody i wyróżnienia Daria Nicolodi filmografia Daria Nicolodi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.