Darcy Rose Byrnes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Marika Greenwald (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Marika Greenwald (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Marika Greenwald (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Marika Greenwald (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Lucy Zinman (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Drew Stanton
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Marika Greenwald (gościnnie)
7.5 2005 Marika Greenwald (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Marika Greenwald (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Penny Scavo
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Marika Greenwald (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Marika Greenwald (gościnnie)
5.5 1999 Marika Greenwald (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Darcy Rose Byrnes filmy Darcy Rose Byrnes najlepsze filmy Darcy Rose Byrnes zdjęcia Darcy Rose Byrnes galeria Darcy Rose Byrnes biografia Darcy Rose Byrnes nominacje Darcy Rose Byrnes nagrody i wyróżnienia Darcy Rose Byrnes filmografia Darcy Rose Byrnes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.