Danny Goldman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2005 Smerf Ważniak (głos) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Dyrektor (gościnnie)
9.1 1992 (różne głosy)
7.0 1984 (gościnnie)
8.3 1983 (gościnnie)
10.0 1982 Dr Lindsey (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Obrońca z urzędu (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Różne Smurfy (głos)
1.0 1979 Ziggy
6.2 1979 Otterholm (gościnnie)
0.0 1977 Lester Bellman
6.8 1977 Profesor Pober (gościnnie)
7.0 1977 Stenografista (gościnnie)
7.5
Przełomy Missouri
Missouri Breaks, The
1976 Bagażowy
7.8 1976 Tony (gościnnie)
7.1 1976 Richard (gościnnie)
10.0 1974 Frankie (gościnnie)
5.0 1974 Dr Crowley (1975) (gościnnie)
7.3 1973 "Brudny" Sutherland (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
9.0 1969 Murray (gościnnie)
6.4 1968 Eddie Josephs (gościnnie)
7.7 1968 Fotograf

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Danny Goldman filmy Danny Goldman najlepsze filmy Danny Goldman zdjęcia Danny Goldman galeria Danny Goldman biografia Danny Goldman nominacje Danny Goldman nagrody i wyróżnienia Danny Goldman filmografia Danny Goldman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.