Daniella Alonso
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
6.2 2011 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
0.0 2010 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
5.3 2010 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
6.6 2009 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
7.9 2008 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
8.3 2006 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
7.5 2005 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
7.3 2004 Jenny Rodriguez (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Anna Taggarro
7.3 2002 Alexis Dawson (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Liz Martin / Rosa Gonzales (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniella Alonso filmy Daniella Alonso najlepsze filmy Daniella Alonso zdjęcia Daniella Alonso galeria Daniella Alonso biografia Daniella Alonso nominacje Daniella Alonso nagrody i wyróżnienia Daniella Alonso filmografia Daniella Alonso aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.