Daniela Denby-Ashe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2006 Mary (gościnnie)
8.2
Północ Południe
North & South
2004 Margaret Hale
6.9 2003 Kate (gościnnie)
7.0 2002 Julie Carter (gościnnie)
0.0 2001 Cheryl Potts
0.0 2000 Jess Taylor
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Janey Harper
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Camilla Farquaharson (gościnnie)
6.1 1994 Marie
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Viktoria, córka Saffy (1995) (gościnnie)
7.6 1984 Debbie Higgins/Deirdre Jackson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniela Denby-Ashe filmy Daniela Denby-Ashe najlepsze filmy Daniela Denby-Ashe zdjęcia Daniela Denby-Ashe galeria Daniela Denby-Ashe biografia Daniela Denby-Ashe nominacje Daniela Denby-Ashe nagrody i wyróżnienia Daniela Denby-Ashe filmografia Daniela Denby-Ashe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.