Daniel Webb
Data urodzenia: 1958-06-06
Miejsce urodzenia: Londyn, Angllia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Leila Bertrand

Biografia:
Aktor pochodzący z Anglii, specjalizujący się w rolach kryminalistów. Szerszej widowni znany głównie jako więzień Morse z 'Obcego 3'. Ponadto Webb ma na koncie występy w licznych filmach telewizyjnych i popularnych serialach. Grał u boku takich gwiazd jak Sigourney Weaver, John Hurt, Kenneth Brannagh czy Gabriel Byrne.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Paul (2005) (gościnnie)
7.0 2004 Gavin Webb (2004) (gościnnie)
0.0 2004 Eddie Gresham (2004) (gościnnie)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Ivor Biltong (2003) (gościnnie)
7.0
Poza wszelkimi regułami
Outside of the Rules
2002 Dr John Falkirk
8.0 2001 David
0.0 2001 Doug Patton
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Ches (2004) (gościnnie)
7.8 1999 Libersac
0.0 1999 Vic Morley (1999) (gościnnie)
0.0 1997 Johnny Pearce
7.2 1996 Doktor Ron Conrad
8.5
Milczący świadek
Silent Witness
1996 Sierżant Paul Bradley (2004) (gościnnie)
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Wyndam 'Houdini' Derrit (gościnnie)
7.0 1994 John Gilbraith (2000) (gościnnie)
0.0 1994 Pan Simon Betancourt (1994)
0.0 1994 McCarthy
7.5
Obcy 3
Alien³
1992 Morse
7.0 1991 Tony SMedley (1996) (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Harry Chapman (2000) (gościnnie)
6.0
Obrona królestwa
Defence of the Realm
1985 Danny Royce
7.7 1984 Amerykanin
7.6 1984 Grigori Minescu / Sammy Lewis (1996 i 1998) (gościnnie)
7.2 1982 Gość (1988) (gościnnie)
9.5 1982 Gavin Taylor (1982-1983)
7.4 1981 Joe Grantham (1988) (gościnnie)
0.0 1979 Peter
7.6 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Webb filmy Daniel Webb najlepsze filmy Daniel Webb zdjęcia Daniel Webb galeria Daniel Webb biografia Daniel Webb nominacje Daniel Webb nagrody i wyróżnienia Daniel Webb filmografia Daniel Webb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.