Daniel Selby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1979 Buddy (gościnnie)
7.7 1977 Brian (gościnnie)
7.5 1977 Bobby (gościnnie)
5.5 1976 Chłopiec na boisku
6.1 1975 Greyson (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Winston (gościnnie) (niewymieniony w
7.0 1973 (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Chłopiec na dyskorolce(gościnnie)
2.3 1972 Seth (gościnnie)
8.0 1969 Johnny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Selby filmy Daniel Selby najlepsze filmy Daniel Selby zdjęcia Daniel Selby galeria Daniel Selby biografia Daniel Selby nominacje Daniel Selby nagrody i wyróżnienia Daniel Selby filmografia Daniel Selby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.