Daniel Passer
Data urodzenia: żona Kaitl

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Reżyser (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Reżyser (gościnnie)
7.0 1999 Reżyser (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Reżyser (gościnnie)
7.3
Ostatni dzwonek
Glory Daze
1995 Reżyser (gościnnie)
8.0 1995 Reżyser (gościnnie)
8.0 1995 Reżyser (gościnnie)
10.0 1994 Reżyser (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Passer filmy Daniel Passer najlepsze filmy Daniel Passer zdjęcia Daniel Passer galeria Daniel Passer biografia Daniel Passer nominacje Daniel Passer nagrody i wyróżnienia Daniel Passer filmografia Daniel Passer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.