Daniel Oreskes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Raymond Orozco (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Raymond Orozco (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Raymond Orozco (gościnnie)
7.2
Afera Thomasa Crowna
Thomas Crown Affair, The
1999 Raymond Orozco (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dyrektor Cincotta (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Raymond Orozco (gościnnie)
7.5 1995 Raymond Orozco (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Oreskes filmy Daniel Oreskes najlepsze filmy Daniel Oreskes zdjęcia Daniel Oreskes galeria Daniel Oreskes biografia Daniel Oreskes nominacje Daniel Oreskes nagrody i wyróżnienia Daniel Oreskes filmografia Daniel Oreskes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.