Daniel London
Data urodzenia: 1973
Miejsce urodzenia: Pittsburgh, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Megan Reilly (od 2004), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Pan Levinson
7.4
Całkiem zabawna historia
It's Kind of a Funny Story
2010 Pardue (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Isaac Loeb (gościnnie)
7.8 2008 Pardue (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pardue (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Eddie (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Pardue (gościnnie)
7.8 1998 Pardue (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel London filmy Daniel London najlepsze filmy Daniel London zdjęcia Daniel London galeria Daniel London biografia Daniel London nominacje Daniel London nagrody i wyróżnienia Daniel London filmografia Daniel London aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.