Daniel Kountz
Data urodzenia: 1978-10-16
Miejsce urodzenia: Portland, Oregon, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 2009 Gary Osborn (gościnnie)
8.0 2007 Gary Osborn (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Cal (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Gary Osborn (gościnnie)
7.6 2000 Gary Osborn (gościnnie)
7.4
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
1999 Gary Osborn (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Gary Osborn (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Gary Osborn (gościnnie)
7.0 1995 Gary Osborn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Kountz filmy Daniel Kountz najlepsze filmy Daniel Kountz zdjęcia Daniel Kountz galeria Daniel Kountz biografia Daniel Kountz nominacje Daniel Kountz nagrody i wyróżnienia Daniel Kountz filmografia Daniel Kountz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.