Daniel Hill
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Policjant
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Simon Norwalk
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Martin Hanson (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Andy Banks (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jeff Latham (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Martin Reid (gościnnie)
0.0 1987 David Green
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Clive (gościnnie)
0.0 1983 Insp. Clarke
0.0 1983 Raymond Codd
0.0 1981 Inspektor Clark
4.0 1981 Tom Redburn (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Steven (gościnnie)
7.0 1979 P.C. Grout (gościnnie)
8.0 1979 Johnny (gościnnie)
0.0 1978 Tom Baxter
0.0 1977 Porucznik Koch (gościnnie)
1.0 1975 Dr Conyers (gościnnie)
0.0 1971 Harry
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Chris Parsons (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Hill filmy Daniel Hill najlepsze filmy Daniel Hill zdjęcia Daniel Hill galeria Daniel Hill biografia Daniel Hill nominacje Daniel Hill nagrody i wyróżnienia Daniel Hill filmografia Daniel Hill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.