Daniel Gillies
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.7 2010 Elijah
7.4 2010 Elijah
7.7
Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
2009 Elijah
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 John (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Elijah
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Elijah
8.0 2002 Elijah
6.5 2000 Elijah
7.6
W granicach prawa
Street Legal
2000 Elijah

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Gillies filmy Daniel Gillies najlepsze filmy Daniel Gillies zdjęcia Daniel Gillies galeria Daniel Gillies biografia Daniel Gillies nominacje Daniel Gillies nagrody i wyróżnienia Daniel Gillies filmografia Daniel Gillies aktor Daniel Gillies reżyser Daniel Gillies scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.