Daniel Gerroll
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 Pan Marvelous (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Dr Theo Lawton (gościnnie)
7.2
Kaszmirowa Mafia
Cashmere Mafia
2008 Pan Marvelous (gościnnie)
0.0 2002 Pan Marvelous (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pan Marvelous (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Pan Marvelous (gościnnie)
8.0 1997 Pan Marvelous (gościnnie)
10.0 1992 Pan Marvelous (gościnnie)
7.5 1991 Pan Marvelous (gościnnie)
7.4 1990 Pan Marvelous (gościnnie)
0.0 1982 Pan Marvelous (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Pan Marvelous (gościnnie)
7.3
Rydwany ognia
Chariots of Fire
1981 Pan Marvelous (gościnnie)
7.9 1979 Pan Marvelous (gościnnie)
7.0 1979 Pan Marvelous (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Gerroll filmy Daniel Gerroll najlepsze filmy Daniel Gerroll zdjęcia Daniel Gerroll galeria Daniel Gerroll biografia Daniel Gerroll nominacje Daniel Gerroll nagrody i wyróżnienia Daniel Gerroll filmografia Daniel Gerroll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.