Daniel Filho
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2009 Doktor Penna
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 (on sam)
0.0 1998
0.0 1997
0.0 1990 Renato Maia
0.0 1989 Bergeron Bouchet
10.0
Za wszelką cenę
Vale Tudo
1988 Rubinho
6.5
W rytmie disco
Dancin' Days
1978
0.0 1965 Renato

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Filho filmy Daniel Filho najlepsze filmy Daniel Filho zdjęcia Daniel Filho galeria Daniel Filho biografia Daniel Filho nominacje Daniel Filho nagrody i wyróżnienia Daniel Filho filmografia Daniel Filho aktor Daniel Filho reżyser Daniel Filho scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.