Daniel D. Halleck
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2008 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
8.8 2008 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
7.9 2008 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
7.0
Poprzednia noc
Night Before, The
1988 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
9.5 1988 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
7.0 1987 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
7.6 1984 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
7.0 1979 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)
10.0 1960 Lider wspólnoty biznesowej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel D. Halleck filmy Daniel D. Halleck najlepsze filmy Daniel D. Halleck zdjęcia Daniel D. Halleck galeria Daniel D. Halleck biografia Daniel D. Halleck nominacje Daniel D. Halleck nagrody i wyróżnienia Daniel D. Halleck filmografia Daniel D. Halleck aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.