Daniel Casey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Scott Maynard
0.0 2004 Tony Barnes
7.6 2004 Dr Garrett
7.0 2004 Simon Weaver (gościnnie)
8.6
Feniks i dywan
Phoenix and the Carpet, The
1997 Właściciel sklepu zoologicznego (gościnnie)
9.0 1997 James Cornell (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sierżant Gavin Troy (1997-2003)
7.2 1996 Anthony Cox
7.0 1993 Colin Bentley (gościnnie)
7.6 1984 James Hampton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Casey filmy Daniel Casey najlepsze filmy Daniel Casey zdjęcia Daniel Casey galeria Daniel Casey biografia Daniel Casey nominacje Daniel Casey nagrody i wyróżnienia Daniel Casey filmografia Daniel Casey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.