Daniel Buran
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2010 Marcus Bozeman (gościnnie)
7.0 2009 Marcus Bozeman (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Marcus Bozeman (gościnnie)
8.3 2006 Wayne Randall (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Marcus Bozeman (gościnnie)
7.3 2004 Alec Green (gościnnie)
6.7
Przynęta
Bait
2000 Marcus Bozeman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Buran filmy Daniel Buran najlepsze filmy Daniel Buran zdjęcia Daniel Buran galeria Daniel Buran biografia Daniel Buran nominacje Daniel Buran nagrody i wyróżnienia Daniel Buran filmografia Daniel Buran aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.