Daniel Betts
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Ojciec Dominic
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Yorke-Pemberton (gościnnie)
6.4 2003 Damien Fisk (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Anestezjolog (gościnnie)
0.0 1998 Guy 'Boy' Cameron
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Stefan Miller (gościnnie)
8.5 1994 Janyn (gościnnie)
7.6 1984 Colin Hatton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Betts filmy Daniel Betts najlepsze filmy Daniel Betts zdjęcia Daniel Betts galeria Daniel Betts biografia Daniel Betts nominacje Daniel Betts nagrody i wyróżnienia Daniel Betts filmografia Daniel Betts aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.