Daniel Ainsleigh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Jeremy Lloyd
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Damien (gościnnie)
7.7 2000 Guerin
8.7 1999 Billy (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jason Rees (gościnnie)
7.0 1993 Frankie Flynne (gościnnie)
7.6 1984 Steven Webster (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daniel Ainsleigh filmy Daniel Ainsleigh najlepsze filmy Daniel Ainsleigh zdjęcia Daniel Ainsleigh galeria Daniel Ainsleigh biografia Daniel Ainsleigh nominacje Daniel Ainsleigh nagrody i wyróżnienia Daniel Ainsleigh filmografia Daniel Ainsleigh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.