Dana Golombek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Sigrun Willinger(gościnnie)
7.0 1997 Frauke Jensen (gościnnie)
0.0 1996 Swantje Stellmacher (gościnnie)
2.0 1994 Verteidigerin (gościnnie)
6.3
Niewinni
Innocent, The
1993 Charlotte
0.0 1988 Elke Schneider (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dana Golombek filmy Dana Golombek najlepsze filmy Dana Golombek zdjęcia Dana Golombek galeria Dana Golombek biografia Dana Golombek nominacje Dana Golombek nagrody i wyróżnienia Dana Golombek filmografia Dana Golombek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.