Dana Eskelson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Debbie
6.9 2010 Diedre Dolan
7.7
Komisariat drugi
Unusuals, The
2009 Leanne Boorland (gościnnie) (niewymie
8.0
Braterstwo
Brotherhood
2006 Dina Finnerty (gościnnie)
7.3 2003 Abby (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Paige Mullen (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Karen Leighton (gościnnie)
7.0 1997 Detektyw Diane Hoffman
6.5
Po północy
Past Midnight
1991 Kathy Tudor

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dana Eskelson filmy Dana Eskelson najlepsze filmy Dana Eskelson zdjęcia Dana Eskelson galeria Dana Eskelson biografia Dana Eskelson nominacje Dana Eskelson nagrody i wyróżnienia Dana Eskelson filmografia Dana Eskelson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.