Dana Elcar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 1986 Arthur Hughes (1987) (gościnnie)
7.5 1985
7.1 1984 Harry Silverman (gościnnie)
7.8 1983 Lou
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 George Olson / Sędzia Leonard Mordente (gościnnie)
8.3 1983 Mitch Larner (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Frank Cardigan (gościnnie)
7.6 1982 Pułkownik Knox (gościnnie)
7.0 1982 Burmistrz Akers (gościnnie)
8.6 1982 Sam Ebersol (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Strock (gościnnie)
6.0
Człowiek-kondor
Condorman
1981 Russ Devlin
7.0 1981
8.2 1981 Dean Hackett (gościnnie)
6.8 1981 Carl Reed (gościnnie)
5.8 1980 Steadman (gościnnie)
8.2 1980 Admirał Springfield (gościnnie)
8.5 1979 Chapman (gościnnie)
6.2 1979 Howard Bowman (gościnnie)
3.7 1978 Szeryf Harris (1978) (gościnnie)
7.7 1977 Ben (gościnnie)
5.0 1976 Szeryf Wenzel
6.7 1976 Charlie Blunt
6.0
Raport dla komisarza
Report to the Commissioner
1975 Chief Perna
6.5 1975 Porucznik Shiller (1975)
8.1
Żądło
Sting, The
1973 Polk - Agent Specjalny FBI
5.5 1973 Dr. Aronson (gościnnie)
10.0 1973 (gościnnie)
8.5 1973 Porucznik Garippo (gościnnie)
6.8 1972 Pritikin (1973) (gościnnie)
2.3 1972 George Porter (gościnnie)
9.4 1971 (gościnnie)
8.7 1971 Porucznik/Ryan/John Brinegar (1972, 1975) (gościnnie)
7.0 1970 Collie Ford (gościnnie)
8.0 1970 (gościnnie)
8.0 1969 Adwokat okręgowy Shannon (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.6 1969 Mazur (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
6.4 1968 Doktor Benjamin (gościnnie)
7.7 1968 Falcon
8.3 1967 Phelan (gościnnie)
7.2 1967 Fred Restin (1968) / Szeryf Conrad Bucola (1968) / Tom Coleman / Al Beckworth / Darrell Andrews / Ch
6.9 1967 Joe Markham (gościnnie)
8.7 1966 Szeryf George Patterson #1 (1966-1967)
6.6 1966 C.W. Cameron (gościnnie)
0.0 1965 Sam Styles(gościnnie)
8.4 1965 Howard Bergdahl (gościnnie)
5.5 1963 Kevin (gościnnie)
6.2 1962 Bennett Poole (1969) (gościnnie)
10.0 1961 Dennis Wilcox (1962) (gościnnie)
8.5 1961 (gościnnie)
10.0 1959 Barman (gościnnie) (niewymieniony w c
7.4 1959 Caleb Milton (gościnnie)
7.4 1955 Pennigrath (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dana Elcar filmy Dana Elcar najlepsze filmy Dana Elcar zdjęcia Dana Elcar galeria Dana Elcar biografia Dana Elcar nominacje Dana Elcar nagrody i wyróżnienia Dana Elcar filmografia Dana Elcar aktor Dana Elcar reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.