Dana Davis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Gretchen (gościnnie)
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Gretchen (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Gretchen (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Monica Dawson (gościnnie)
7.8
Tajemnice Palm Springs
Hidden Palms
2006 Gretchen (gościnnie)
6.5
Zakładnicy
Nine, The
2006 Gretchen (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Gretchen (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Michelle Welton (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Gretchen (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Gretchen (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Gretchen (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Gretchen (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Gretchen (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Gretchen (gościnnie)
7.3 2002 Julia Hill (gościnnie)
7.3 2001 Gretchen (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Gretchen (gościnnie)
7.6 2000 Gretchen (gościnnie)
10.0 1996 Gretchen (gościnnie)
0.0

0 Gretchen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dana Davis filmy Dana Davis najlepsze filmy Dana Davis zdjęcia Dana Davis galeria Dana Davis biografia Dana Davis nominacje Dana Davis nagrody i wyróżnienia Dana Davis filmografia Dana Davis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.