Dan Woren
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2010 Ray C.
7.7 2008 Byakuya Kuchiki (ang. głos)
7.1 2007 Gray (ang. głos)
7.9 2007 Zori / Tsubasa (ang. głos)
7.4 2006 Shogo Muramasa (ang. głos)
7.6
Ayakashi ayashi: Dziwna opowieść ery Tenpō
Tenpou ibun ayakashi ayashi
2006 Kenryo Ichino (ang. głos) (gościnnie
7.7 2006 Byakuya Kuchiki (ang. głos)
8.4 2004 Hans Georg Schuwald / Dr Eisen / Hans George Schuwald (ang. głos)
8.0 2004 Byakuya Kuchiki (ang. głos)
6.5 2003 Fon (ang. głos)
7.8 2003 Baguma (ang. głos)
4.4 2002 Zen-Aku (głos) (gościnnie)
7.0 2002 Gene Glen / Neil Olsen (ang.) (głos)
7.0 2001 Ken (głos) (ang. głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Generał Skunk (ang. głos)
7.2 2000 Pan Tachikawa (ang. głos)
7.3 2000 Crosswise (ang. głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Chapel the Evergreen (ang. głos)
10.0 1997 Lionel "Pops" Racer (głos)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Barman (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Dr Sturges (gościnnie)
8.0 1988 (wersja Animaze 2001) (ang. głos) (ró
8.6
Baśnie Braci Grimm
Grimm meisaku gekijô
1987 (ang. głos)
5.7 1986 Oficer policji (gościnnie)
7.6 1985 Roy Fokker
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Sierżant (gościnnie)
8.0 1981 Oficer (1981) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Obrońca z urzędu (gościnnie)
7.0 1979 Praktykant lekarski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dan Woren filmy Dan Woren najlepsze filmy Dan Woren zdjęcia Dan Woren galeria Dan Woren biografia Dan Woren nominacje Dan Woren nagrody i wyróżnienia Dan Woren filmografia Dan Woren aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.