Dan Warner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Strażnik (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Chudy policjant (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Chudy policjant (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Chudy policjant (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Chudy policjant (gościnnie)
7.3 2004 Mężczyzna obsługujący wykrywacz kłamstw (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Chudy policjant (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Chudy policjant (gościnnie)
7.3 2002 Techniczny bomby (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Chudy policjant (gościnnie)
7.3 2001 Chudy policjant (gościnnie)
8.5 2001 Chudy policjant (gościnnie)
7.3 2001 Chudy policjant (gościnnie)
7.6 2001 Chudy policjant (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer ochrony kampusu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Chudy policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dan Warner filmy Dan Warner najlepsze filmy Dan Warner zdjęcia Dan Warner galeria Dan Warner biografia Dan Warner nominacje Dan Warner nagrody i wyróżnienia Dan Warner filmografia Dan Warner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.