Dan Martin
Data urodzenia: 1951-12-22
Miejsce urodzenia: USA
Stan cywilny: żona Ella Joyce

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Conrad Ricks (gościnnie)
7.8 2008 Majster (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Kości
Bones
2005 Major (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.9 2004 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Godziny szczytu
Rush Hour
1998 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.9 1998 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.6
Nic do stracenia
Nothing To Lose
1997 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.2
Gorączka
Heat
1995 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
10.0 1995 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.1 1995 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0 1995 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0 1995 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Bastion
Stand, The
1994 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.6 1993 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.1 1992 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.7 1992 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
10.0
Roc
1991 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
10.0 1989 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0 1988 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
5.7 1986 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dan Martin filmy Dan Martin najlepsze filmy Dan Martin zdjęcia Dan Martin galeria Dan Martin biografia Dan Martin nominacje Dan Martin nagrody i wyróżnienia Dan Martin filmografia Dan Martin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.