Dan Desmond
Data urodzenia: 1944-07-04
Miejsce urodzenia: Racine, Wisconsin, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2008 Pan Gardiner (gościnnie)
8.0 2007 Milton Lowell (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Ojciec Vance (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Richmond (gościnnie)
0.0 2004 Dr Richmond (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Dr Richmond (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Dr Richmond (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Richmond (gościnnie)
7.9 2003 Dr Richmond (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Richmond (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Richmond (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Nauczyciel sztuki (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dr Richmond (gościnnie)
7.3 2001 Dr Richmond (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Dr Richmond (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Dr Richmond (gościnnie)
8.4 1999 Dr Richmond (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Richmond (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Dr Richmond (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Richmond (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dr Richmond (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Dr Richmond (gościnnie)
7.5 1995 Dr Richmond (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Sherman (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Harry Odell (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Dr Richmond (gościnnie)
7.9
Mississippi w ogniu
Mississippi Burning
1988 Dr Richmond (gościnnie)
6.9
Wesoły domek
Funny Farm
1988 Dr Richmond (gościnnie)
7.3 1984 Dr Richmond (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dan Desmond filmy Dan Desmond najlepsze filmy Dan Desmond zdjęcia Dan Desmond galeria Dan Desmond biografia Dan Desmond nominacje Dan Desmond nagrody i wyróżnienia Dan Desmond filmografia Dan Desmond aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.