Dan Castellaneta
Data urodzenia: 1957-10-29
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: żona Deb Lacusta (od 1987)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pilot (gościnnie)
6.3 2011 Pilot (gościnnie)
6.3 2010 Pilot (gościnnie)
7.7 2009 Sędzia Markway (gościnnie)
8.0 2007 Pilot (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Milt (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Oficer Novarro (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Duch Frank (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pilot (gościnnie)
6.4 2004 Pilot (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Andrew Preston (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Pilot (gościnnie)
7.6 2003 Pilot (gościnnie)
7.5 2002 Tiny Werner (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Pilot (gościnnie)
7.4 1999 Pilot (gościnnie)
7.8 1999 Robot Diabeł (głos) (gościnnie)
7.4
Herkules
Hercules: The Animated Series
1998 Pilot (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Agent Armstrong (gościnnie)
7.6 1997 Pilot (gościnnie)
6.8
Krowa i Kurczak
Cow and Chicken
1997 Pilot (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Pilot (gościnnie)
6.8
Kacper
Casper
1996 Pilot (gościnnie)
7.3 1996 Pilot (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Pilot (gościnnie)
8.0
Dżdżownica Jim
Earthworm Jim
1995 Pilot (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Pilot (gościnnie)
7.4
Klient
Client, The
1994 Pilot (gościnnie)
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 Pilot (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Pilot (gościnnie)
8.9 1994 Pilot (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Opiekun zwierząt w zoo (gościnnie)
7.7 1993 Pilot (gościnnie)
10.0 1993 Pilot (gościnnie)
7.6 1993 Pilot (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Pilot (gościnnie)
6.8 1993 Pilot (gościnnie)
7.6 1992 Pilot (gościnnie)
7.4
Powrót do przyszłości
Back to the Future
1991 Pilot (gościnnie)
7.3 1991 Pilot (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Pilot (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Pilot (gościnnie)
7.0 1990 Pilot (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Pilot (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Pilot (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Pilot (gościnnie)
7.2
Wojna państwa Rose
War of the Roses, The
1989 Pilot (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Pete / Zarządca pogrzebowy (gościnnie)
7.0 1987 Pilot (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Pilot (gościnnie)
5.7 1986 Pilot (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dan Castellaneta filmy Dan Castellaneta najlepsze filmy Dan Castellaneta zdjęcia Dan Castellaneta galeria Dan Castellaneta biografia Dan Castellaneta nominacje Dan Castellaneta nagrody i wyróżnienia Dan Castellaneta filmografia Dan Castellaneta aktor Dan Castellaneta scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.