Damien Leake
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Wysoko postawiony adwokat (gościnnie)
8.0 2007 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Doktor Chiles (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Detektyw Marlin (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.6 2001 Detektyw Marlin (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Detektyw Marlin (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Detektyw Marlin (gościnnie)
8.1
Zapytaj Harriet
Ask Harriet
1998 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.1
Zdrada
Devil's Own, The
1997 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.0 1992 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.0
Jego zdaniem, jej zdaniem
He Said, She Said
1991 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.4
Morze miłości
Sea of Love
1989 Detektyw Marlin (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Dyrektor (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.3
Życzenie śmierci
Death Wish
1974 Detektyw Marlin (gościnnie)
7.9 1973 Detektyw Marlin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Damien Leake filmy Damien Leake najlepsze filmy Damien Leake zdjęcia Damien Leake galeria Damien Leake biografia Damien Leake nominacje Damien Leake nagrody i wyróżnienia Damien Leake filmografia Damien Leake aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.