Damian Young
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Walter Resden (gościnnie)
6.7
Dwoje do poprawki
Hope Springs
2012 Mike, właściciel gospody
6.1 2011 Walter Resden (gościnnie)
0.0 2011 Walter Resden (gościnnie)
6.5
Furia
Edge of Darkness
2010 Walter Resden (gościnnie)
0.0 2009 Walter Resden (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Oliver Stringer (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Walter Resden (gościnnie)
7.7 2007 Bill Lewis
8.0
Układy
Damages
2007 Walter Resden (gościnnie)
6.9
Wielki powrót
Comeback, The
2005 Walter Resden (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Walter Resden (gościnnie)
7.3 2002 Walter Resden (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Walter Resden (gościnnie)
6.8
Sąsiedzka wojna
War Next Door, The
2000 Walter Resden (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Walter Resden (gościnnie)
5.8
Martwa dziewczyna
Dead Girl
1996 Walter Resden (gościnnie)
6.3 1996 Walter Resden (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Walter Resden (gościnnie)
7.7 1993 Walter Resden (gościnnie)
4.6 1988 Walter Resden (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Damian Young filmy Damian Young najlepsze filmy Damian Young zdjęcia Damian Young galeria Damian Young biografia Damian Young nominacje Damian Young nagrody i wyróżnienia Damian Young filmografia Damian Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.