Damian Łukawski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Telegrafista Stefan
7.1 2010 Telegrafista Stefan
5.0 2010 Telegrafista Stefan
7.8 2009 Telegrafista Stefan
6.7 2008 Telegrafista Stefan
8.1 2008 Telegrafista Stefan
3.9 2008 Telegrafista Stefan
4.1
Bunio i Kimba
Boowa and Kwala
2008 Telegrafista Stefan
6.3 2008 Telegrafista Stefan
5.8
Kraina Elfów
Faireez
2005 Telegrafista Stefan

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Damian Łukawski filmy Damian Łukawski najlepsze filmy Damian Łukawski zdjęcia Damian Łukawski galeria Damian Łukawski biografia Damian Łukawski nominacje Damian Łukawski nagrody i wyróżnienia Damian Łukawski filmografia Damian Łukawski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.