Damian De Montemas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Matt Hilton
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Brian Alexander
7.8
W pogoni za szczęściem
Secret Life of Us, The
2001 Jason Kennedy
7.7 1999 Por. Melkor (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Mike McGrath (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Shane de Bono (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Posterunkowy "Fish" Wilson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Damian De Montemas filmy Damian De Montemas najlepsze filmy Damian De Montemas zdjęcia Damian De Montemas galeria Damian De Montemas biografia Damian De Montemas nominacje Damian De Montemas nagrody i wyróżnienia Damian De Montemas filmografia Damian De Montemas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.