Damian Chapa
Data urodzenia: 1963-10-29
Miejsce urodzenia: Dayton, Ohio, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Natasha Henstridge (26.08.1995 - 1996, rozwód); 2. Ciara O'Brien (1998 - 2003, rozwód), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
0.0 2010 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
0.0 2010 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
0.0 2009 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
1.2 2009 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
6.9
KasaMowa
Money Talks
1997 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
5.5
Oblicza mordercy
Dead Connection
1994 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
6.7 1992 Policjant (gościnnie) (niewymieniony
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Policjant (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Damian Chapa filmy Damian Chapa najlepsze filmy Damian Chapa zdjęcia Damian Chapa galeria Damian Chapa biografia Damian Chapa nominacje Damian Chapa nagrody i wyróżnienia Damian Chapa filmografia Damian Chapa aktor Damian Chapa reżyser Damian Chapa scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.