Dale Waddington
Data urodzenia: 1963-12-07
Miejsce urodzenia: Connecticut, USA
Stan cywilny: mąż Bruce Horowitz (od 27.09.1998), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Rezydent OB (gościnnie)
7.5 2010 Rezydent OB (gościnnie)
0.0 2009 Rezydent OB (gościnnie)
7.7 2009 Kelly Gunther (gościnnie)
7.5 2007 Rezydent OB (gościnnie)
8.0 2007 Lillian Baxter (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Elise (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Rezydent OB (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Rezydent OB (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pielęgniarka z nocnej zmiany / Pielęgniarka (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Kobieta (gościnnie)
7.5 2002 Pani Hammond (gościnnie)
0.0

0 Rezydent OB (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dale Waddington filmy Dale Waddington najlepsze filmy Dale Waddington zdjęcia Dale Waddington galeria Dale Waddington biografia Dale Waddington nominacje Dale Waddington nagrody i wyróżnienia Dale Waddington filmografia Dale Waddington aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.