Dale Reynolds
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1986 Zarządca (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Ojciec Tamary (gościnnie)
8.3 1983 (gościnnie)
7.6 1982 Reporter (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 (gościnnie)
7.0 1979 Reporter (gościnnie)
5.7 1978 (1981) (gościnnie)
7.7 1977 Reporter (gościnnie)
7.4 1975 Pan Parkins (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dale Reynolds filmy Dale Reynolds najlepsze filmy Dale Reynolds zdjęcia Dale Reynolds galeria Dale Reynolds biografia Dale Reynolds nominacje Dale Reynolds nagrody i wyróżnienia Dale Reynolds filmografia Dale Reynolds aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.