Dale Raoul
Data urodzenia: mąż Ray Th

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Maxine Fortenberry
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Maxine Fortenberry
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Maxine Fortenberry
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pielęgniarka NICU (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Maxine Fortenberry
6.7
Mexican
Mexican, The
2001 Maxine Fortenberry
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Rosemary (gościnnie)
6.5
Atomowy amant
Blast From The Past
1999 Maxine Fortenberry
9.5 1999 Maxine Fortenberry
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Maxine Fortenberry
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Maxine Fortenberry
8.5 1995 Maxine Fortenberry
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Maxine Fortenberry
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Pani Verhoeven (gościnnie)
7.6 1993 Maxine Fortenberry
6.4
Kosiarz umysłów
Lawnmower Man, The
1992 Maxine Fortenberry
7.5 1991 Maxine Fortenberry
0.0 1991 Maxine Fortenberry
5.8 1990 Maxine Fortenberry
7.4 1990 Maxine Fortenberry
8.6 1987 Maxine Fortenberry
7.0 1986 Maxine Fortenberry
7.5
ALF
1986 Maxine Fortenberry
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Maxine Fortenberry
5.7 1986 Maxine Fortenberry
7.3 1984 Maxine Fortenberry
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Maxine Fortenberry
7.0 1979 Maxine Fortenberry
0.0

0 Maxine Fortenberry

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dale Raoul filmy Dale Raoul najlepsze filmy Dale Raoul zdjęcia Dale Raoul galeria Dale Raoul biografia Dale Raoul nominacje Dale Raoul nagrody i wyróżnienia Dale Raoul filmografia Dale Raoul aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.