Dale Dye
Data urodzenia: 1944-10-08
Miejsce urodzenia: Cape Girardeau, Missouri, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. GySgt Chavez (do 1979, rozwód); 2. Kathryn Clayton (od 17.09.1983, rozwód), 2 dzieci: Adrienne i Christopher; 3. Julia (od 22.02.2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pułkownik Robert Sink
6.5 2011 Pułkownik Robert Sink
7.8 2007 Generał Stanfild (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Pułkownik Robert Sink
7.0
Wielcy zdobywcy
Conquerors, The
2005 Pułkownik Robert Sink
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Instruktor obsługi broni palnej / Instruktor nurkowania (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pułkownik Robert Sink
8.7
Kompania braci
Band of Brothers
2001 Pułkownik Robert Sink
7.1
Regulamin zabijania
Rules of Engagement
2000 Pułkownik Robert Sink
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Pułkownik Robert Sink
6.4
Bunt
Mutiny
1999 Pułkownik Robert Sink
5.9 1998 Pułkownik Robert Sink
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Pułkownik Robert Sink
7.3 1996 Pułkownik Robert Sink
6.6
Epidemia
Outbreak
1995 Pułkownik Robert Sink
6.4
Liberator 2
Under Siege 2: Dark Territory
1995 Pułkownik Robert Sink
7.0 1995 Pułkownik Robert Sink
7.8
Urodzeni mordercy
Natural Born Killers
1994 Pułkownik Robert Sink
7.0
Błękit nieba
Blue Sky
1994 Pułkownik Robert Sink
6.7
Władcy marionetek
Puppet Masters, The
1994 Pułkownik Robert Sink
7.9 1993 Pułkownik Robert Sink
5.8 1992 Pułkownik Robert Sink
6.7
Na zawsze
Always
1989 Pułkownik Robert Sink
9.0
Stan zagrożenia
Supercarrier
1988 Pułkownik Robert Sink
8.5 1987 Pułkownik Robert Sink
8.3
Pluton
Platoon
1986 Pułkownik Robert Sink
5.7 1986 Pułkownik Robert Sink

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dale Dye filmy Dale Dye najlepsze filmy Dale Dye zdjęcia Dale Dye galeria Dale Dye biografia Dale Dye nominacje Dale Dye nagrody i wyróżnienia Dale Dye filmografia Dale Dye aktor Dale Dye reżyser Dale Dye scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.