Dal McKennon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 1971 Bucky Fosdick (1971) (gościnnie)
8.3 1970 Salem Saberhagen Spellman
8.0 1967 (gościnnie)
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 (głos) (niewymieniony w czołówce)
7.4 1965 Abner Wirth (1965) (gościnnie)
7.8 1964 Cincinnatus
7.6
Ptaki
Birds, The
1963 Kucharz Sam(niewymieniony w czołówce)
6.2 1962 Właściciel składu drzewa (gościnnie)
10.0 1961 Chirurg / Dr Blaney (gościnnie)
7.0 1961 Waco Martin (gościnnie)
5.9 1960 Brian Jackson (gościnnie)
10.0 1959 (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Phelps (gościnnie)
7.4 1959 Jenkins (gościnnie)
5.5 1958 Farmer znający Lou(gościnnie)
7.8 1958 Sędzia Hopkins (gościnnie)
10.0 1958 Randy (gościnnie)
6.0 1957 Urzędnik / Lee / Jethro / Frank Collins / Alex / Handlarz koni (gości
7.4 1955 Sąsiad (gościnnie) (niewymieniony w
9.5 1951 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dal McKennon filmy Dal McKennon najlepsze filmy Dal McKennon zdjęcia Dal McKennon galeria Dal McKennon biografia Dal McKennon nominacje Dal McKennon nagrody i wyróżnienia Dal McKennon filmografia Dal McKennon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.