Dakota Fanning
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Mackenzie (gościnnie)
0.0 2012 Mackenzie (gościnnie)
0.0
Saga "Zmierzch": Przed Świtem - Część 2
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, The
2012 Mackenzie (gościnnie)
6.2
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012 Jane
6.4
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, The
2011 Mackenzie (gościnnie)
6.2
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
Twilight Saga: Eclipse, The
2010 Mackenzie (gościnnie)
7.4 2010 Mackenzie (gościnnie)
6.4 2009 Mackenzie (gościnnie)
7.8 2002 Mackenzie (gościnnie)
6.7
Kocurek
Tomcats
2001 Mackenzie (gościnnie)
8.1 2001 Mackenzie (gościnnie)
10.0 2001 Mackenzie (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Mackenzie (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Mackenzie (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Mackenzie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Brenda Collins (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Mała Dziewczynka (głos) (gościnnie)
7.5 1997 Mackenzie (gościnnie)
6.4 1997 Mackenzie (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Mackenzie (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Mackenzie (gościnnie)
8.3 1992 Mackenzie (gościnnie)
8.2
Mój sąsiad Totoro
Tonari no Totoro
1988 Mackenzie (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Mackenzie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dakota Fanning filmy Dakota Fanning najlepsze filmy Dakota Fanning zdjęcia Dakota Fanning galeria Dakota Fanning biografia Dakota Fanning nominacje Dakota Fanning nagrody i wyróżnienia Dakota Fanning filmografia Dakota Fanning aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.