Dakin Matthews
Data urodzenia: 1943-11-07
Miejsce urodzenia: Oakland, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Anne Marie McNaughton (od 22.06.1969), 4 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.7 2012 Gulliver McGrath
6.4
Dziewiąty legion
Eagle, The
2011 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.3
Prawdziwe męstwo
True Grit
2010 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Dr Robideaux (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Papadakis (gościnnie)
8.3 2006 Doktor Pittman (gościnnie)
7.5 2005 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Wielebny Sikes (gościnnie)
7.9 2004 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Ojciec Shaunassey (gościnnie)
5.2 2001 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.8
Na starcie
First Years
2001 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
8.6 2000 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.0 2000 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.0 1999 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.3 1997 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.8
Dusza człowiek
Soul Man
1997 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
5.4
Nic nie trwa wiecznie
Nothing Lasts Forever
1995 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
9.0 1995 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.6 1995 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
5.9
Bez skrupułów
Temp, The
1993 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
0.0 1993 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.6 1993 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.2 1992 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
8.8 1991 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.6 1991 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
0.0 1990 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
4.0 1989 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.2 1989 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.9
Wesoły domek
Funny Farm
1988 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
10.0 1987 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.3 1986 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
5.7 1986 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.3 1984 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
8.6 1982 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.1 1982 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Marvin - Św. Mikołaj (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dakin Matthews filmy Dakin Matthews najlepsze filmy Dakin Matthews zdjęcia Dakin Matthews galeria Dakin Matthews biografia Dakin Matthews nominacje Dakin Matthews nagrody i wyróżnienia Dakin Matthews filmografia Dakin Matthews aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.