DaJuan Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Oficer Desmond (gościnnie)
0.0 2010 Oficer Desmond (gościnnie)
5.4 2010 Oficer Desmond (gościnnie)
4.0 2010 Oficer Desmond (gościnnie)
3.8 2007 Oficer Desmond (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Oficer Desmond (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Drew Franklin (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Oficer Desmond (gościnnie)
7.3 2004 Trey Williams (gościnnie)
7.6 2001 Stażysta (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer Desmond (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

DaJuan Johnson filmy DaJuan Johnson najlepsze filmy DaJuan Johnson zdjęcia DaJuan Johnson galeria DaJuan Johnson biografia DaJuan Johnson nominacje DaJuan Johnson nagrody i wyróżnienia DaJuan Johnson filmografia DaJuan Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.