Daisuke Kishio
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Shintarō Natsume (głos)
5.2 2011 Carlos Tanaka (głos)
8.4 2011 Loki (głos)
8.5 2010 Kasuka Heiwajima (głos) (gościnnie)
7.7 2010 Mitsuki Unabara (głos)
6.1 2010 Naoshi Haruki (głos)
8.5 2010 Zaji (głos)
8.5 2010 Tsurugi Zenjirou (głos)
7.0 2010 Henri Lucas (głos) (gościnnie)
6.0 2010 Twenty (głos)
7.9 2009 Konatsu (głos)
7.8 2009 Azuma Yunoki (głos)
8.9 2009 Hakkaku (głos)
8.6 2009 Zaji (głos)
7.5 2009 Kondou (głos)
7.6 2009 Ouryuu (głos)
9.4 2009 Keiichir? Senda (głos)
7.3 2009 Frei (głos)
8.0 2009 Anri Lucas (głos)
8.0 2009 Komatsu (głos)
8.4 2009 Loki / Toby (głos)
7.8 2008 Kaname Kuran (głos)
7.8 2008 Kaname Clan (głos)
7.8 2008 Shinobu Takatsuki (głos)
7.8 2008 Takatsuki Shinobu (głos)
7.6 2008 Tsukune Aono (głos)
8.3 2008 Soichi Negishi (głos)
7.6 2008 Tsukune Aono (głos)
8.1 2008 Mitsuki Unabara (głos) (gościnnie)
8.2 2008 Ky?suke Imadori (głos)
8.1 2008 Pinocchio (głos)
7.9 2008 Suginami (głos)
7.0 2008 Jouslain Tytania (głos)
8.2 2007 Meleaguros (głos)
8.2 2007 4423 / Nobuhiko Amasawa (głos)
7.8 2007 Aoi Ryou (głos)
8.0 2007 Suginami (głos)
5.3 2007 Y? Kusaka (głos)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Po (głos)
7.5
Naruto Shippūden: Film
Gekijô-ban Naruto shippûden
2007 Susuki (głos)
8.1 2006 Azuma Yunoki (głos)
8.2 2006 Imadori Kyousuke (głos)
8.4 2006 Kei Takada (głos)
5.4 2006 Naoto Aoki (głos)
7.7 2006 Samatarou Kamiyama (głos)
7.4 2006 Ryuichi Yagen (głos)
3.7 2006 Jin Takamizawa (głos)
9.0 2006 Aina Sulfur, Fon (głos)
8.3 2006 Howard Link (głos)
7.1 2005 Enju (głos)
8.2 2005 Imadori Kyousuke (głos)
8.5 2005 Suginami (głos)
7.0 2005 Kagutsuchi (głos)
1.0 2005 Tatsumi Kagura (głos)
7.0 2005 Fon Aina Sulfur
8.2 2004 Imadori Kyousuke
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Kicker (głos)
7.5 2004 Jack (głos)
7.2 2004 Ryo Mizuhara (głos)
6.8 2004 Fujiwara Mitsuru (głos)
7.8 2004 Kaito Domoto (głos)
9.0 2004 Chitose Hitotose (głos)
10.0 2004 Fujimura Shougo (głos)
8.0 2004 Luppi / Hinagiku (głos) (gościnnie)
6.5 2003 Hatenkou (głos)
7.8 2003 Suginami (głos)
7.9 2003 Kaito Domoto (głos)
7.6 2003 Młody Seiji (głos)
9.0 2003 Kent Austin (głos)
9.0 2003 Thomas O'Brian (głos)
9.5 2003 Chitose Hitotose (głos)
8.0 2002 Chitose Hitotose (głos)
0.0 2001 Chitose Hitotose (głos)
8.6 2001 Itou (głos)
8.5 2001 Waji (głos)
9.0 1999 Mizuki (głos) (gościnnie)
8.3 1999 Młody Iceberg (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Noboru / Saburou (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daisuke Kishio filmy Daisuke Kishio najlepsze filmy Daisuke Kishio zdjęcia Daisuke Kishio galeria Daisuke Kishio biografia Daisuke Kishio nominacje Daisuke Kishio nagrody i wyróżnienia Daisuke Kishio filmografia Daisuke Kishio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.