Daisuke Gôri
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Romanov (głos) (narrator)
8.0 2009 Maô (głos)
8.0 2009 Basil (głos) (gościnnie)
7.1 2008 Narator / Romanov (różne głosy)
8.6 2008 Mag - Ataji
7.3 2008 Ojciec Kitar? (głos)
7.8 2008 Pan Satan / Gyuumao / Umigame (głos)
8.2 2007 Daichichi (głos)
7.1
Kitaro
Gegege no Kitarô
2007 Enma-Daiou (głos)
8.5 2006 Genji Shirahama (głos)
7.2 2006 Saiji Ohba / Bon (głos)
8.3 2006 Dai Youko (Fuuin) (głos)
6.2 2006 Bubba (głos)
9.1 2006 Kumichou Inoue (głos) (gościnnie)
8.0 2005 Kouga (głos)
9.0 2004 Duke Bururu (głos)
8.0 2004 Dondochakka Bilstin (głos)
8.0 2003 Satoshi Gouda (głos)
8.2
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex
2002 Marco (głos)
7.3 2002 Wódka (głos) (gościnnie)
7.5 2001 Fungus (głos)
4.0 2001 Domeki (głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Dyrektor Shirosawa (głos)
6.0 1999 Exiade Leego (głos)
8.3 1999 Dorry / Rockstar / Jimbei (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Descartes (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Mr. Satan, Black Smoke Dragon, Gyumaô (głos)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Żółw morski / Shen Long (głos)
0.0 1996 Illgoga (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers, The
1995 Ruby Eye Shabranigdo (głos) (gościnni
7.7 1995 George Black (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Enma Daio/Pan Szatan (głos)
6.0
Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
Doragonbōru Zetto Aruteimeito Batoru 22
1995 Pan Szatan (głos)
7.8
Yaiba - Legendarny samuraj
Kenyuu Densetsu Yaiba
1993 Kotono Mitsuishi as Sayaka Mine
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Mister Satan (głos)
7.9
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô
1993 Genma Himuro (głos)
8.5
Ushio i Tora
Ushio and Tora
1992 Ojciec Asako (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Dorodabo (głos)
1.0 1990 Gomez (głos)
7.7
Dragon Ball Z : Najsilniejszy wojownik na Ziemi
Doragon bôru Z: Kono yo de ichiban tsuyoi yatsu
1990 Misokattsun (głos)
6.8 1989 Hiromi Yamazaki
7.0 1989 Norton (głos)
10.0 1989 Ovlesser
5.0 1988 Saranbo (głos)
10.0 1988 Hiromi Yamazaki (głos)
9.1 1988 Ovlesser (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Umigame (głos)
7.8 1987 Hazu Harn / Akashachi
7.8
Dragon Ball: Śpiąca księżniczka w zamku zła
Doragon bôru: Majinjô no nemuri hime
1987 Gastel (głos)
9.3 1986 Moss (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Colonel Yellow/Cymbal/Drum/Gora/Gyuumaou/Umigame/Yaochun (głos)
0.0 1985 Shigeru Koganei (głos)
7.7
Mała księżniczka
Shôkôjo Sera
1985 James (głos)
9.0 1985 Bask Om
7.3 1984 Daimond / Uighur (głos)
7.1
Pani Łyżeczka
Spoon Obaasan
1983 Booby / Carl Bacon / King Joe (głos)
8.0 1983 Bully Kiderra (głos)
10.0 1981 (głos)
7.5 1979 Dozle Zabi (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Daisuke Gôri filmy Daisuke Gôri najlepsze filmy Daisuke Gôri zdjęcia Daisuke Gôri galeria Daisuke Gôri biografia Daisuke Gôri nominacje Daisuke Gôri nagrody i wyróżnienia Daisuke Gôri filmografia Daisuke Gôri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.