Dagmara Dominczyk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Isabel Sharp (gościnnie)
8.4 2011 Isabel Sharp (gościnnie)
8.3 2011 Nancy (gościnnie)
6.6 2010 Isabel Sharp (gościnnie)
4.5 2010 Isabel Sharp (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Isabel Sharp (gościnnie)
7.8 2006 Isabel Sharp (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Isabel Sharp (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Isabel Sharp (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Dagmara Dominczyk filmy Dagmara Dominczyk najlepsze filmy Dagmara Dominczyk zdjęcia Dagmara Dominczyk galeria Dagmara Dominczyk biografia Dagmara Dominczyk nominacje Dagmara Dominczyk nagrody i wyróżnienia Dagmara Dominczyk filmografia Dagmara Dominczyk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.