Czesław Mroczek
Data urodzenia: 1920-03-23

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1995 Szyling (gościnnie)
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Staruszek w Wieliczce
7.3 1989 Lokaj w scenie "Balu u Senatora"
7.5 1988 Mężczyzna z papierem toaletowym
6.5 1988 Profesor Musiałowicz
7.5 1988 Ofanas, służący Jagiełły
8.2 1987
7.7 1986 Poros (gościnnie)
6.0 1985 Pracownik techniczny redakcji "Głosu Publicznego"
7.8
Dom
1980 Rikszarz / Pracownik złomowiska (gościnnie)
6.4 1979 Szatniarz w nocnym lokalu(niewymieniony w czołówce)
7.3 1977 (niewymieniony w czołówce)
7.4 1977 Mężczyzna zamiatający scenę teatru(niewymieniony w czołówce)
7.1 1970 Robotnik remontujący most (gościnnie)
6.9 1966 Konwojent bankowy
7.5 1966 Żabiński, pracownik "Grubej Kaśki"(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Czesław Mroczek filmy Czesław Mroczek najlepsze filmy Czesław Mroczek zdjęcia Czesław Mroczek galeria Czesław Mroczek biografia Czesław Mroczek nominacje Czesław Mroczek nagrody i wyróżnienia Czesław Mroczek filmografia Czesław Mroczek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.