Czesław Magnowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2005 (gościnnie)
5.8 2002 Stangret Kościenieckiej (gościnnie)
7.2 2001 Oficer na stacji kolejowej
4.2 2000 Stajenny
7.1 1986
7.7 1986
6.4 1984 Urzędnik w urzędzie
6.2 1984 Mleczarz / Pożyczający pieniądze od Korytki
8.3 1982 Pan Cynio, kierownik stacji benzynowej
7.6 1982 Sierżant wiozący Wisię(gościnnie)
7.8 1982 Legionowy trębacz
3.9 1981 Wartownik(niewymieniony w czołówce)
5.7 1981 Konduktor(niewymieniony w czołówce)
7.5 1980 Widz(niewymieniony w czołówce)
7.9 1980 Szynkarz (niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 "Działacz sportowy" ze Śląska bijący Kostka Bawolika (gościnnie)
8.2 1979 (niewymieniony w czołówce)
6.8 1979 Kolonista(niewymieniony w czołówce)
5.7 1978 (gościnnie)
7.6 1976 (niewymieniony w czołówce)
6.8 1974
7.4 1973 (niewymieniony w czołówce)
5.9 1972 (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Czesław Magnowski filmy Czesław Magnowski najlepsze filmy Czesław Magnowski zdjęcia Czesław Magnowski galeria Czesław Magnowski biografia Czesław Magnowski nominacje Czesław Magnowski nagrody i wyróżnienia Czesław Magnowski filmografia Czesław Magnowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.