Czesław Lasota
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2006 Emeryt (gościnnie)
6.9 2004 Emeryt (gościnnie)
5.2 2003 Emeryt (gościnnie)
7.3 2000 Emeryt (gościnnie)
6.7 1999 Emeryt (gościnnie)
5.7 1999 Emeryt (gościnnie)
6.9 1998 Emeryt (gościnnie)
7.4 1997 Emeryt (gościnnie)
6.5 1997 Emeryt (gościnnie)
6.5 1989 Emeryt (gościnnie)
7.3 1989 Emeryt (gościnnie)
6.5 1988 Emeryt (gościnnie)
6.0 1985 Emeryt (gościnnie)
6.4 1984 Emeryt (gościnnie)
7.5 1984 Emeryt (gościnnie)
5.9 1983 Emeryt (gościnnie)
8.3 1983 Emeryt (gościnnie)
6.3 1982 Emeryt (gościnnie)
6.5 1981 Emeryt (gościnnie)
7.9 1980 Emeryt (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Emeryt (gościnnie)
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Emeryt (gościnnie)
6.3 1979 Emeryt (gościnnie)
7.3 1979 Emeryt (gościnnie)
7.6 1979 Emeryt (gościnnie)
7.5 1978 Emeryt (gościnnie)
7.4 1977 Emeryt (gościnnie)
7.5 1977 Emeryt (gościnnie)
7.4 1977 Emeryt (gościnnie)
7.6 1976 Emeryt (gościnnie)
5.5 1975 Emeryt (gościnnie)
6.7 1975 Emeryt (gościnnie)
7.3 1960 Emeryt (gościnnie)
6.8 1956 Emeryt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Czesław Lasota filmy Czesław Lasota najlepsze filmy Czesław Lasota zdjęcia Czesław Lasota galeria Czesław Lasota biografia Czesław Lasota nominacje Czesław Lasota nagrody i wyróżnienia Czesław Lasota filmografia Czesław Lasota aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.