Cyril Ritchard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1961 Narrator (1962) (gościnnie)
9.0 1951 (gościnnie)
8.0 1948 (gościnnie)
6.0 1948 Poncjusz Piłat (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cyril Ritchard filmy Cyril Ritchard najlepsze filmy Cyril Ritchard zdjęcia Cyril Ritchard galeria Cyril Ritchard biografia Cyril Ritchard nominacje Cyril Ritchard nagrody i wyróżnienia Cyril Ritchard filmografia Cyril Ritchard aktor Cyril Ritchard reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.